Over mij

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben begonnen met een gespecialiseerde opleiding tot verzorger van overledenen. Aansluitend heb ik de opleiding tot uitvaartleider succesvol afgerond en sindsdien veel uitvaarten geleid. Dat bracht mij tot het besluit om te starten met mijn eigen uitvaartonderneming: Elly Kramer Uitvaartzorg.

Kantoor in Eemnes

Ik werk vanuit mijn kantoor in Eemnes, waar u altijd welkom bent om kennis te maken. Het kantoor heeft de uitstraling van een huiskamer en is ook geschikt als 24-uurskamer. De 24-uurskamer kunt u gebruiken voor de opbaring van de overledene. U ontvangt een sleutel zodat u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u wilt. Er is een keuken en twee toiletten waar u gebruik van kunt maken. Koffie, thee en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Elly Kramer
uitvaart witte bloemen

Vertrouwen

De kleinschaligheid van mijn bedrijf zorgt ervoor dat nabestaanden rondom het overlijden en de uitvaart altijd met dezelfde personen te maken hebben. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Zeker in een week waar toch al zoveel gebeurt en emoties een rol spelen is vertrouwen daarop van groot belang.

Waar onderscheid ik mij in?

Vroeg of laat is het definitieve afscheid daar en dan zullen er zaken moeten worden geregeld. Ik ben een zelfstandig uitvaartbedrijf, waardoor ik, in overleg met de familie, alles zelf kan regelen. De meerwaarde is dat ik ook zelf de overledene verzorg. Uiteraard mogen nabestaanden ook helpen.

Daarnaast vind ik praten over de dood en alles wat er mee te maken heeft heel belangrijk. Vaak hoor ik dat men gerustgesteld is nadat ik het een en ander heb verteld en uitgelegd. Ook de fabels die er zijn, worden besproken. Niet voor niets is mijn credo: ‘Als er onrust is over de dood, geeft praten rust’.