Over mij

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben begonnen met een gespecialiseerde opleiding tot verzorger van overledenen. Aansluitend heb ik de opleiding tot uitvaartleider succesvol afgerond en sindsdien veel uitvaarten geleid. Ik ben ingeschreven bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg waardoor ik mij Register Uitvaartleider mag noemen.

Afscheidshuis Eemnes

Regelmatig zit ik te werken in Afscheidshuis Eemnes, waar u altijd welkom bent om kennis te maken. Het kantoor heeft de uitstraling van een huiskamer en er is een 24-uurskamer. U ontvangt een sleutel zodat u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u wilt.

Elly Kramer - uitvaartonderneming Eemnes
uitvaart witte bloemen

Vertrouwen

De kleinschaligheid van mijn bedrijf zorgt ervoor dat nabestaanden rondom het overlijden en de uitvaart altijd met dezelfde personen te maken hebben. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Zeker in een week waar toch al zoveel gebeurt en emoties een rol spelen is vertrouwen daarop van groot belang.

Waar onderscheid ik mij in?

Mijn bedrijf is zelfstandig waardoor ik zelf alles kan regelen. In Afscheidshuis Eemnes heb ik (eventueel samen met de familie) de mogelijkheid om een overledene te verzorgen. Mijn motivatie is een uitvaart die tot in details geregeld is, waardoor het rust geeft aan de nabestaanden.

Daarnaast vind ik praten over de dood en alles wat er mee te maken heeft heel belangrijk. Vaak hoor ik dat men gerustgesteld is nadat ik het een en ander heb verteld en uitgelegd. Ook de fabels die er zijn, worden besproken. Niet voor niets is mijn credo: ‘Als er onrust is over de dood, geeft praten rust’.