Klein afscheid

Soms bestaat de behoefte aan een eenvoudig afscheid zonder huur van een aula, sprekers en het tonen van foto’s. Bijvoorbeeld omdat er geen behoefte is aan een bijeenkomst, omdat er weinig of geen naaste familie is of vanwege onvoldoende financiële ruimte. Elly Kramer Uitvaartzorg, uw ervaren en betrokken uitvaartbegeleider, komt graag aan deze vraag tegemoet.

Wanneer u een klein afscheid wenst, biedt Elly Kramer Uitvaartzorg dit aan voor € 1.500,-. Er zijn geen verborgen kosten, in dit bedrag is alles opgenomen om de uitvaart uit te voeren op een piëteitsvolle manier, waarmee u recht doet aan de overledene.

  • Geen verborgen kosten.
  • € 1.500,- (prijs 2024).

Wat kunt u verwachten van een klein afscheid?

Nadat u ons meldt dat er iemand is overleden, gaat Elly met haar collega naar het adres waar de overledene is. De overledene wordt door hen verzorgd, gewassen, aangekleed en daarna in een nette kist met strakke linnen bekleding gelegd.

Na de verzorging worden de nabestaanden in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen, waarna de kist wordt gesloten en overgebracht naar Afscheidshuis Eemnes. Zodra de betaling is ontvangen wordt de aangifte gedaan en zal de overledene naar het crematorium worden overgebracht. De opdrachtgever zal op de hoogte gehouden worden van de dag en het tijdstip van de crematie. De crematie vindt plaats zonder aanwezigheid van de familie.

Wat verwachten wij van u?

Als u gebruik maakt van het ‘klein afscheid’ betaalt u (voorafgaand aan de aangifte van overlijden) € 1.500,-.  Afwijken van de voor dit bedrag aangeboden diensten is niet mogelijk (bijvoorbeeld de aangeboden kist en het gekozen crematorium).

Klein afscheid - eenvoudige uitvaart Eemnes