Afscheidshuis Eemnes

Afscheidshuis Eemnes is een unieke locatie in eigen beheer op de Algemene Begraafplaats in Eemnes. Het pand is stijlvol verbouwd tot een sfeervolle, huiselijke ruimte. De locatie biedt ruimte voor opbaringen, condoleances en/of intieme uitvaarten (onafhankelijk van de Algemene Begraafplaats).

Opbaringen

Als u thuis geen opbaring wilt dan is Afscheidshuis Eemnes een sfeervol en praktisch alternatief. Het is een prachtige oplossing omdat u zelf bepaalt wanneer u wilt gaan kijken en hoe lang u in het afscheidshuis wilt zijn. U ontvangt een sleutel van het huis zodat u zowel overdag als in de avond terecht kunt.

In de keuken staan koffie en thee voor u klaar en er is een toilet aanwezig. Ook de frisdrank die u in de koelkast vindt kunt u gerust nemen. Aan de grote houten tafel is voldoende ruimte om de krant te lezen of een spelletje te doen. Zet gerust foto’s neer of neem de tekeningen van de kleinkinderen mee om het nog persoonlijker te maken. De rust van de begraafplaats wordt als prettig ervaren en aan de zijkant van het gebouw staat een bankje waar u in stilte kunt zitten.

  • 24-uurs kamer.
  • Uw dierbare dag en nacht kunnen bezoeken.
  • Eigen sleutel.
  • Sfeervol alternatief thuisopbaring.

 

Afscheidshuis Eemnes - sfeervol opbaren Eemnes 24 uur toegang
Bijeenkomsten-Dood-Gewoon-Praten---Dinsdag-14-11-2023

Condoleances

Afscheidshuis Eemnes is een ideale locatie voor een intieme condoleance in Eemnes. De ruimte in het afscheidshuis biedt de mogelijkheid voor circa 50 mensen. Elly Kramer Uitvaartzorg ontzorgt en regelt (in overleg met u) de mogelijkheden voor de gasten, zoals catering. Voor grotere aantal bezoekers is de locatie ook geschikt – door gebruikt te maken van een ‘doorloop’ condoleance.

  • Sfeervolle ruimte.
  • Eigen parkeerterrein.
  • Max. circa 150 genodigden.

Intieme uitvaarten

Afscheidshuis Eemnes is een uitstekende locatie voor een uitvaart tot maximaal 45 personen. Er is ruime parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar. Afscheidshuis Eemnes biedt de mogelijkheid om in alle rust en met veel vrijheid voor eigen inbreng uw wensen voor een persoonlijk afscheid te realiseren.

Er zijn voldoende stoelen aanwezig en de huiselijke ruimte biedt gelegenheid voor kleinschalige catering. De locatie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar locatie met een intieme sfeer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • Intieme locatie (ca. 45 mensen).
  • Onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen.

 

Afscheidshuis Eemnes - sfeervolle intieme uitvaart - opbaring - condoleance - begrafenis

Combinatie met externe locaties en Afscheidshuis Eemnes

Opbaringen, condoleances en intieme uitvaarten in Afscheidshuis Eemnes kunnen los gereserveerd, maar ook worden gecombineerd met afscheidsbijeenkomsten op andere locaties.

U heeft de mogelijkheid om  een intiem afscheid te houden in Afscheidshuis Eemnes, waarna de crematie plaatsvindt in bijvoorbeeld crematorium Laren. Onafhankelijk van het gebruik van de Algemene begraafplaats kunnen afscheidsbijeenkomsten in het Afscheidshuis Eemnes worden gereserveerd.