Afscheidshuis-Eemnes-open-dag-rouwcentrum-Eemnes-algemene-begraafplaats

Afscheidshuis Eemnes open dag | zaterdag 30 september 2023 | 14:00 – 16:00 uur

Graag nodig ik u uit om de opening van Afscheidshuis Eemnes bij te wonen. Afscheidshuis Eemnes biedt Eemnes een eigen rouwcentrum (en 24-uurskamer) met ruimte voor intieme condoleances, afscheidsbijeenkomsten en nazit.

Verbouwing gereed en Afscheidshuis Eemnes in gebruik!

Op 1 september 2023 heeft het afscheidshuis haar deuren geopend op de Algemene begraafplaats aan de Laarderweg 97 in Eemnes. Het voormalige aulagebouw op de Algemene Begraafplaats heeft een complete transformatie ondergaan en biedt nu een vriendelijke omgeving waar nabestaanden op elk gewenst tijdstip hun dierbare kunnen bezoeken.

De huiselijke sfeer maakt dat u zich op uw gemak voelt. Afscheidshuis Eemnes beschikt over een 24-uurs kamer, waar u de sleutel van krijgt. Zo kunt u een bezoek brengen aan uw dierbare wanneer u maar wilt. Er is een keuken waar u koffie, thee en frisdrank kunt vinden en er zijn toiletten aanwezig. De sfeervolle aula biedt ruimte voor een afscheidsbijeenkomst, condoleance of na-zit, met openslaande deuren naar en uitzicht op het groen van de begraafplaats.

U bent welkom op de open dag | zaterdag 30 september (14:00 – 16:00 uur)

Nieuwsgierig? Kom gerust langs op de open dag. De ingang bevindt zich (gezien vanaf Eemnes) vóór het fietstunneltje. Let bij uw vertrek op de vele fietsers die hier voorrang hebben. Er is parkeergelegenheid op het terrein van Afscheidshuis Eemnes. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij de opening.
Afscheidshuis Eemnes | Laarderweg 97 | 3755 AM Eemnes (op het terrein van de Algemene begraafplaats Eemnes)

 

Afscheidshuis-Eemnes-open-dag-rouwcentrum-Eemnes-algemene-begraafplaats-details